Showroom GESLOTEN vanaf 20/7 t.e.m. 3/8
Ik heb dit bericht gelezen

Een aanbouw veranda vergroot je woning

Het verschil tussen een aanbouw veranda en een klassieke veranda is niet héél groot. Bij een aanbouw veranda loopt de veranda over in de bestaande woning en vergroot je dus je woonoppervlakte. Een klassieke veranda daarentegen is een aparte, glazen kamer aan je woning. In deze ruimte kan je je afsluiten en even wegdromen van de realiteit.

Wat je ook wenst, bij Van Der Bauwhede ben je aan het juiste adres. Want naast aluminium veranda’s op maat, zijn we ook thuis in glazen uitbouw veranda’s in alle mogelijke maten, vormen en uitvoeringen. Wij zorgen voor de geknipte aanvulling aan je woonst!

Jij bepaalt de sfeer van je aanbouw veranda

Ongetwijfeld geniet je enorm van de extra woonruimte én de overvloed aan zonlicht die een aanbouw veranda met zich meebrengt. En nee, je hoeft je helemaal niet vast te pinnen op een bepaalde stijl. Een moderne veranda aanbouw, een landelijke aanbouw of een aanbouw veranda in de populaire steel look? Wij stellen voor en realiseren, jij hakt de knopen door. Met een veranda uitbouw kan je alle kanten uit en wij denken graag met je mee. Zo scheppen we een overlopend geheel waar het heerlijk vertoeven is.

Een veranda uitbouw keuken om van te smullen

Vlamingen richten hun aanbouw veranda steeds vaker in als keuken. Logisch ook, een keuken is vandaag de dag het epicentrum van het gezinsleven. De kinderen maken er hun huiswerk, jij praat er bij met je vrienden of je speelt er gezelschapsspelletjes. Dankzij de grote glaspartijen in je veranda keuken kook, eet en ontspan je steeds met zicht op de tuin.

Energiezuinig én ecologisch

Dat aanbouw veranda’s energiezuinig zijn, spreekt voor zich. Dankzij de grote raampartijen en het isolerende materiaal, spaar je direct een pak energie uit. Daarbovenop is aluminium ook een groen materiaal dat tot wel 70% gerecycleerd kan worden.

Prijzen van aanbouw veranda’s

De prijs van een aanbouw veranda varieert afhankelijk van je wensen. Vraag je persoonlijke én op maat gemaakte offerte hier aan. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze!

Wil je meer info?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Bel of mail ons.

Ja, contacteer mij

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus