Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Van Der Bauwhede: meesters in verandabouw

Wat ooit begon met kar en fiets, is vandaag een van de modernste bedrijven in de verandabranche. De geschiedenis van Van Der Bauwhede leest als een trein.

De beginjaren: glas in stro

In 1923 hakt Auguste Van Der Bauwhede de knoop door: hij wordt zelfstandig schilder en glazenier in Waregem. Transport is in die tijd geen sinecure. Het glas wordt in het station afgezet en per kar naar het magazijn gebracht. Vervolgens worden de ruiten – netjes in stro verpakt – op de rug van de werkman of achterop zijn fiets in een houten bak gebonden. Gelukkig rekent u vandaag voor uw verandabouw op ons moderne transport.

Intrede van aluminium ramen

moderneveranda

Wanneer we vanaf 1962 aluminium ramen beginnen te produceren, ruikt onze huidige zaakvoerder Willy Nolf kansen. Mede onder zijn impuls start Van Der Bauwhede met het vervaardigen van aluminium veranda’s. Tegelijkertijd spelen we in op de innovatie van het dubbelglas ter vervanging van enkel glas. Dat geeft het bedrijf een enorme boost.

Vanaf 1983 groeien we expansief onder de vleugels van nieuwe zaakvoerster Christiaene Van Der Bauwhede. Zo worden we een kmo met een dertigtal werknemers en kopen we nieuwe bedrijfsterreinen aan.

Voortdurende evolutie

moderne veranda

Ondertussen staat de tijd niet stil in de aluminiumbranche. Nieuwe technologieën schieten als paddenstoelen uit de grond. Van Der Bauwhede houdt eraan vast constant bij te blijven. Op basis van onze ervaringen en de recentste technieken sleutelen we voortdurend aan onze service. Zo horen we tot de modernste bedrijven in België. Toch blijven de vaste waarden: glas en aluminium van topkwaliteit. De perfecte basis voor uw perfecte veranda.

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus