Showroom GESLOTEN vanaf 20/7 t.e.m. 3/8
Ik heb dit bericht gelezen

De prijzen van een veranda? Welke factoren bepalen het?

De prijzen van een veranda zijn niet allemaal hetzelfde. Het hangt af van verschillende factoren die met je veranda te maken hebben. Jij bepaalt dus de prijs van je veranda. Want jij maakt de keuze!

IMGP6299

Hoe wil je dat je veranda eruit ziet?

Als je kiest voor een veranda en je kiest daarnaast ook nog eens voor een eigen stijl die past bij je bestaande woning, kan je kiezen uit verschillende soorten. De verschillende soorten hebben ook steeds een ander prijskaartje. Wat wil je? Kies je liever voor modern met veel ramen of is klassiek toch net iets meer je ding? De standaard stijlen zijn de goedkoopste én die heb je in de moderne en in de klassieke stijl. Maar natuurlijk heb je tussen de twee ook een prijsverschil.

De afmetingen van je veranda
Hoe groot wordt je veranda? Lekker veel ruimte of liever knus? Het is vanzelfsprekend dat een grotere veranda ook een groter prijskaartje krijgt dan een kleine veranda. Zorg dat je in het begin een duidelijke prijs krijgt. Vaak is dit per vierkante meter.

Waaraan ga je je veranda vestigen?
Komt je veranda tegen je woning of wordt het een apart gebouw, zoals een garage? Als je een veranda los van je woning wil, is het voordeliger. Waarom? Er zijn bepaalde isolatienormen waar elk huis in Vlaanderen aan moet voldoen. Als je je veranda liever tegen je huis wil, worden er materialen gebruikt die zorgen voor een goede isolatie om aan die belangrijke voorwaarden te voldoen.

De soorten materialen
En ook de soorten materialen spelen een rol bij de prijs van je veranda.
Je kan kiezen uit:
  • Kunststof
  • Aluminium
Denk ook aan de deuren en ramen, want ook dat beïnvloedt de prijs. Wil je veel ramen? Dan betaal je wat meer.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus