Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Ontdek de voordelen van een aluminium veranda

Een veranda kiezen? Dan houd je maar beter rekening met het materiaal. Wil je lang genieten van je veranda, zonder al te veel onderhoud en een uitstraling die perfect aansluit bij je woning en smaak? Dan valt een aluminium veranda zeker te overwegen. Waarom? Omdat aluminium veranda’s tal van voordelen hebben. Wij zetten ze even voor jou op een rijtje, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.


De voordelen van een aluminium veranda op een rijtje:

Moderneveranda gentbrugge IMGP2362 1 1

1. Lange levensduur

Aluminium mag dan een licht materiaal zijn, het is wel oersterk. Zon, regen en wind hebben er amper impact op. Jouw aluminium veranda gaat dan ook zonder probleem tientallen jaren mee. En dit zonder verkleuring, barsten of roest. Van een verstandige investering gesproken!

2. Energiezuinig

Zowel thermisch als akoestisch isoleert aluminium uitstekend. Bij Van Der Bauwhede werken we bovendien met de beste raamprofielen in combinatie met hoogrendementsglas. Reken maar op een energiezuinige aluminium veranda waarin je geniet van een optimale temperatuur. En dit zonder een torenhoge energiefactuur.

Moderneveranda gentbrugge IMGP2320 1 1 1

3. Grote overspanningen

De dunne en elegante profielen uit aluminium zijn licht en ijzersterk. Grote overspanningen zijn perfect mogelijk zonder met logge profielen te moeten werken. Zo staan je glaspartijen in de kijker en geniet je van een verfijnde, stijlvolle uitstraling.

4. Onderhoudsvriendelijk

Naar een aluminium veranda heb je amper omkijken. Een 2-tal keer per jaar reinigen met een sopje volstaat. Waarom zou je het jezelf moeilijker maken? Lees hier onze tips & tricks voor het onderhouden van je aluminium veranda.

5. Een waaier aan stijlen

De mogelijkheden van een aluminium veranda zijn enorm. Profielen, kleuren en stijlen: zowat alles kan. Je kunt je aluminium veranda dan ook perfect laten aansluiten bij de bouwstijl van je woning. Van strak en modern over uitgepuurd tot net heel landelijk of klassiek: jouw smaak staat centraal. Met een aluminium veranda zijn de mogelijkheden onbegrensd en we denken graag met je mee.

Ontdek onze moderne veranda's

Ontdek onze landelijke veranda's

Klaar voor een aluminium veranda op maat?

Overtuigd van de meerwaarde en mogelijkheden van aluminium? Wil je enkele aluminium veranda’s bekijken, bijkomende informatie of een offerte op maat? Contacteer ons of kom eens langs in onze showroom. We vertellen je graag meer over de mogelijkheden van een aluminium veranda en zorgen voor een realisatie die je stoutste verwachtingen overtreft.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus