Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

De trend in veranda’s? Ga voor de steel look

Trends komen en gaan en dat is bij veranda’s niet anders. Al moeten we dit met een korreltje zout nemen, want de steel look veranda scheert al een tijdje hoge toppen en lijkt ook een echte blijver te worden. De voordelen van aluminium, maar dan wel met een stoere steel look: wie zwicht daar niet voor?


Steel look veranda’s in elke stijl

Sla een interieurmagazine open en je kunt er niet naast kijken: steel look ramen en deuren zijn dé trend van het moment. Logisch dus dat steel look veranda’s niet konden uitblijven. Wie trouwens denkt dat je met aluminium enkel voor een moderne en minimalistische veranda kunt gaan heeft het mis: ook in een landelijke setting komt steel look aluminium perfect tot zijn recht. Meer nog zelfs een Victoriaanse orangerie kun je perfect in een steel look creëren. Voorbeelden zat en bij Van der Bauwhede denken we graag met je mee.

Enkele van onze moderne steel look veranda’s

Enkele van onze landelijke stijl steel look veranda’s

Aluminium veelzijdiger dan staal

Waarom je kiest voor steel look aluminium en niet voor écht staal? Daar vallen wel wat redenen voor op te sommen. Zo heb je met aluminium veel meer afwerkingsmogelijkheden, vergt een aluminium veranda heel wat minder onderhoud en ook op het vlak van isolatie scoort aluminium een stuk beter dan staal. Als je dan ook nog weet dat aluminium een stuk voordeliger is dan staal, dan wekt het waarschijnlijk geen verbazing dat meer en meer mensen kiezen voor een veranda in steel look. En geen angst, aangezien je er nog alle kanten mee uit kunt, kun je er nog meer dan genoeg persoonlijkheid in leggen. Een veranda moet je immers als gegoten zitten!

Steel look veel meer dan enkel industrieel

Ben je wel voor de steel look, maar mag het wat klassieker? Dan raden we je alvast net iets fijnere aluminium profielen aan. Zo geniet je wel van een steel look veranda, maar komt het geheel minder bruut over. In combinatie met beigetinten zorgen smallere profielen als snel voor een zachtere en meer landelijke uitstraling. Zo springen de grote glaspartijen trouwens nog meer in het oog.

Kom onze steel look veranda’s ontdekken

Wil je genieten van de look van staal, maar dan wel met de voordelen van aluminium? Kom onze steel look veranda’s ontdekken. We vertellen er je graag meer over, gidsen je door de mogelijkheden en zorgen voor een veranda die perfect bij je smaak, interieur en budget past. Bezoek onze showroom en laat je inspireren. Waarom zou je deze trend aan je voorbij laten gaan?

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus