Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Tuinkantoor

Je veranda inrichten voor telewerk: 5 voordelen

In deze tijden waarin veel mensen (noodgedwongen) moeten thuiswerken, kan een thuiskantoor/ tuinkantoor erg nuttig zijn. Waarom dus je veranda dus niet inrichten als home office? Je thuiswerk ervaring zal nooit nog hetzelfde zijn! Ontdek hieronder alvast enkele voordelen.

Kantoor bureau veranda

Werk en privé gescheiden

Het is een gewoonte die veel thuiswerkers hebben: werken aan de keuken- of eettafel. Maar daardoor verdwijnt ook het onderscheid tussen privé en werk. Eten, koffietje drinken, werken… Je doet het allemaal op dezelfde plek en bent zo nooit echt uit je werk.

Door voor een apart thuiskantoor te kiezen, ervaar je wel alle voordelen van thuiswerken, maar kan je werk en ontspanning beter van elkaar scheiden.

Gezelligheid troef

Lebbeke modern commercieel met bureau 1

Oke: werken blijft werken, maar een gezellig kantoor kan het werk toch iets aangenamer maken. Met een office in je veranda zit dat wel goed. Zo heb je steeds mooi zicht vanuit je tuinkantoor en bij mooi weer beantwoord je je mailtjes gewoon met de zon op je snoet. Iets wat in een echt kantoor natuurlijk niet altijd kan…

Hallo inspiratie!

Lebbeke modern commercieel met bureau 5

Veel licht, een blik op de tuin: wees maar zeker dat je inspiratie daar wel bij zal varen. Tijdens een pauze kan je bovendien snel even een frisse neus halen en dat is dan weer uitstekend voor de productiviteit natuurlijk!

Perfect personaliseerbaar

Lebbeke modern commercieel met bureau 7

Natuurlijk moet je bij het inrichten van je veranda als tuinkantoor wel met een aantal zaken rekening houden. Zonnewering bijvoorbeeld, zodat je bij invallende zon je scherm goed kan blijven zien. En voor minder goede dagen, kan aangepaste verlichting dan weer handig zijn. Verder kunnen natuurlijk stopcontacten en een internetverbinding niet ontbreken.

Het fijne is dat je helemaal zelf kan kiezen hoe je deze zaken aanpakt. Zo maak je van je verandakantoor een plekje dat volledig aan je persoonlijke smaak voldoet!

Verlengstuk woning d.m.v een tuinkantoor

Lebbeke modern commercieel met bureau 2

Door je veranda als thuiskantoor in te richten, wordt die ook echt een deel van je woning. Geen abrupte overgang, maar een extra leefruimte die qua sfeer en stijl perfect aansluit bij de rest van je huis.

Telewerken in jouw veranda

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus