Showroom GESLOTEN vanaf 20/7 t.e.m. 3/8
Ik heb dit bericht gelezen

Tuinkantoor

Droom je al altijd van werken midden in de natuur? Of werp je tijdens het werken door graag eens een blik in de tuin? Dan is een tuinkantoor iets voor jou! Van Der Bauwhede ontwerpt en bouwt jouw tuinkantoor op maat, en dat tot in de puntjes afgewerkt.

Kantoor bureau veranda

6 redenen om te kiezen voor een tuinkantoor van Van Der Bauwhede

 1. Een tuinkantoor van aluminium en glas oogt zeer modern en laat extra veel licht binnen.
 2. Met een tuinkantoor hou je op een originele manier (thuis)werk en privé gescheiden.
 3. Dankzij het vele licht en de verse lucht in je tuinkantoor boost je je concentratie en productiviteit.
 4. Je geniet het hele jaar door van uitzicht op je tuin, (zwem)vijver of zwembad.
 5. Met een tuinkantoor door Van Der Bauwhede kies voor een buitengevoel met alle comfort van een binnenruimte. Denk aan een geïsoleerd tuinkantoor met toilet, ingewerkte verlichting, zonwering, … Wil je voor een echte luxe tuinkantoor afwerking gaan? Kies dan voor een tuinkantoor met een terrasoverkapping.
 6. Wij ontwerpen en bouwen je tuinkantoor op maat. Zo kan je perfect personaliseren. Van afmetingen en stijl tot afwerking: bij Van Der Bauwhede sta jij aan het stuur!

Modern tuinkantoor of landelijk tuinkantoor?

Met een tuinkantoor kan je alle kanten uit. Kies je voor een modern tuinkantoor, een design tuinkantoor of een landelijk tuinkantoor? De keuze is aan jou!

Meer lezen:

Enkele van onze moderne tuinkantoor realisaties:

Tuinkantoor vergunning nodig?

Als je voldoet aan onderstaande voorwaarden heb je in principe geen vergunning nodig voor een tuinkantoor. Meestal is er wel een meldingsplicht. De gemeente kan bijkomende voorwaarden opleggen. Informeer dus altijd bij je gemeente!

 • Voor elke woning geldt een maximum van 40 vierkante meter aan losstaande bijgebouwen. Alle bestaande losstaande bijgebouwen moeten altijd meegeteld worden bij de berekening van de maximale oppervlakte.
 • Je tuinkantoor mag niet hoger zijn dan 3,5 meter.
 • Je tuinkantoor moet binnen een straal van 30 meter van je woning opgetrokken worden.
 • In je zijtuin moet je tuinkantoor minstens drie meter van de perceelsgrens blijven en in je achtertuin minstens 1 meter.
 • Een losstaand bijgebouw mag niet opgetrokken worden in ruimtelijk kwetsbaar gebied.

Tuinkantoor prijzen

Kies je voor een tuinkantoor op maat dan kan je het hetzelfde comfort van een binnenruimte verwachten. Denk aan perfecte isolatie, zonwerend hoogrendementsglas, een verwarming-airco installatie, ingewerkte verlichting, … De prijs van je tuinkantoor hangt dus sterk af van je wensen. De uiteindelijke prijs is vergelijkbaar met die van een klassieke bijgebouw.

Kun je nog wat extra advies gebruiken of ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? We denken graag met je mee! Kom lang in onze showroom of neem contact op voor een offerte op maat!

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus