Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Je veranda inrichten als thuiskantoor: 5 voordelen

In deze tijden waarin veel mensen (noodgedwongen) moeten thuiswerken, kan een thuiskantoor erg nuttig zijn. Waarom dus je veranda dus niet inrichten als home office? Je thuiswerkervaring zal nooit nog hetzelfde zijn! Ontdek hieronder alvast enkele voordelen.

Werk en privé gescheiden

Het is een gewoonte die veel thuiswerkers hebben: werken aan de keuken- of eettafel. Maar daardoor verdwijnt ook het onderscheid tussen privé en werk. Eten, koffietje drinken, werken… Je doet het allemaal op dezelfde plek en bent zo nooit echt uit je werk.

Door voor een apart tuinkantoor te kiezen, ervaar je wel alle voordelen van thuiswerken, maar kan je werk en ontspanning beter van elkaar scheiden.

Verana Bureau1

Gezelligheid troef

Oke: werken blijft werken, maar een gezellig kantoor kan het werk toch iets aangenamer maken. Met een office in je veranda zit dat wel goed. Zo heb je steeds zicht op je tuin en bij mooi weer beantwoord je je mailtjes gewoon met de zon op je snoet. Iets wat in een echt kantoor natuurlijk niet altijd kan…

Veranda Bureau2

Hallo inspiratie!

Veel licht, een blik op de tuin: wees maar zeker dat je inspiratie daar wel bij zal varen. Tijdens een pauze kan je bovendien snel even een frisse neus halen en dat is dan weer uitstekend voor de productiviteit natuurlijk!

Veranda Bureau24

Perfect personaliseerbaar

Natuurlijk moet je bij het inrichten van je veranda als kantoor wel met een aantal zaken rekening houden. Zonwering bijvoorbeeld, zodat je bij invallende zon je scherm goed kan blijven zien. En voor minder goede dagen, kan aangepaste verlichting dan weer handig zijn. Verder kunnen natuurlijk stopcontacten en een internetverbinding niet ontbreken.

Het fijne is dat je helemaal zelf kan kiezen hoe je deze zaken aanpakt. Zo maak je van je verandakantoor een plekje dat volledig aan je persoonlijke smaak voldoet!

Veranda Bureau3

Verlengstuk woning

Door je veranda als thuiskantoor in te richten, wordt die ook echt een deel van je woning. Geen abrupte overgang, maar een extra leefruimte die qua sfeer en stijl perfect aansluit bij de rest van je huis.

Meer weten over de mogelijkheden om een thuiskantoor in je veranda onder te brengen? Of over andere mogelijke toepassingen voor een veranda? Kom langs in onze showroom (elke zondag open) voor een praatje met onze experts of vraag je gratis brochure aan.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus