Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Landelijke veranda's zijn altijd sfeervol

Landelijke-verandas

Een landelijke veranda straalt direct een sfeer van warmte en gezelligheid uit. Bovendien brengt de landelijke veranda een tijdloze uitstraling met zich mee die bij vele huisstijlen past. Net daarom kan de landelijke veranda ook zoveel mensen bekoren. Elke woning is immers anders en net daarom biedt Van Der Bauwhede voor elke stijl én budget een perfecte veranda op maat! Van Der Bauwhede voorziet u het totaalproject, van vloerwerken tot verlichting of van A tot Z met andere woorden!

Wilt u ook graag een landelijke veranda op maat? Lees hieronder dan zeker verder voor alle voordelen én mogelijkheden.

Landelijkeveranda

Materialen voor het frame van een landelijke veranda

Voor het bouwen van een veranda heeft u keuze uit aluminium of steel look, dit is een aluminium framework met de look en feel van staal. Natuurlijk bepaalt de keuze van het materiaal in grote mate het uitzicht en stijl van de veranda. Net daarom blijft aluminium een populaire keuze voor landelijke veranda’s. Dankzij het aluminium krijgt de landelijke veranda een robuuste en warme uitstraling.

Beglazing én dakrand

Beglazing en dakranden zijn heel typisch voor landelijke veranda’s. De dakranden krijgen vaak een decoratieve touch in plaats van een strakke look zoals bij de moderne veranda’s. Wat de beglazing betreft is er ook een beduidend verschil met die van een moderne veranda. Typisch voor de moderne veranda zijn de grote glaspartijen die niet worden onderbroken door het frame van de veranda. Bij landelijke veranda’s is dit wel het geval. Er worden eerder overal kleine raampartijen gestoken in plaats van één grote. De structuurlak die gebruikt wordt bij landelijke veranda’s geeft ook een extra touche aan de veranda.

Landelijke veranda als leefruimte

Een veranda kan functioneren als een verlengstuk van uw woning. Hierdoor verkrijgt u direct heel wat extra ruimte en licht in uw woning én die ruimte kan u gebruiken als uitbreiding van uw keuken, een extra woonkamer om even tot rust te komen, een bureau ruimte, een extra speelkamer voor de kinderen en nog zoveel meer! Daarbovenop creëert u het gevoel dat u buiten zit in de natuur. Met een landelijke veranda geniet u van alle seizoenen.

Prijs van een landelijke veranda

De prijs van een landelijke veranda varieert afhankelijk van uw wensen.

Vraag uw persoonlijke én op maat gemaakte offerte hier aan. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!

Wil je meer info?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Bel of mail ons.

Ja, contacteer mij

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus