Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Waarom kiezen voor een veranda met een plat dak?

Overtuigd van de aankoop van een veranda, maar sta je voor een dilemma? Kiezen voor een ‘klassiek’ veranda dak of toch maar voor een veranda met een plat dak? Wel, wij helpen je met plezier de keuze wat makkelijker maken.


Wat is het verschil tussen een veranda met een plat dak en een klassieke veranda?

Opteer je voor een klassieke veranda, dan kies je voor een aparte ruimte, aangebouwd aan je huis en helemaal opgetrokken uit glas. Beslis je een aanbouw veranda te nemen, dan is dit geen aparte ruimte, maar een verlenging van je huis. Het spreekt voor zich dat deze aanbouw naadloos en esthetisch aansluit aan je woning. Een aanbouw veranda is voorzien van een plat dak. Dit dak mag dan niet uit glas bestaan, het is wel mogelijk om een lichtstraat te voorzien, zodat je optimaal van de natuurlijke lichtinval kunt genieten. Het verschil is soms voor heel wat mensen niet helemaal helder, het is er wel degelijk. Bewust kiezen staat garant voor het perfecte resultaat.

Moderne veranda te Assenede


Waarom jij bewust kiest voor een aanbouw veranda met plat dak?

Moderne veranda te Assenede

Ben je op zoek naar een oplossing om op een elegante en sfeervolle manier wat extra woonruimte te creëren, dan is een aanbouw veranda met lichtstraat en met een plat dak helemaal je ding. Beschouw het gerust als een volwaardige woonuitbreiding, waarbij design en openheid voorop staan. Kies je voor een een aanbouw veranda, dan kies je voor een ruimer gevoel. Een veranda met plat dak is het ideale verlengstuk van je woning.

Moderne veranda te Sint-Amandsberg

Bovendien beschik je over heel wat licht in deze ruimte, wat het - zeker in de lente en zomer - aangenaam zitten maakt. Een lichtstraat staat hiervoor garant.

Moderne veranda te Oostrozebeke

Het dak van de veranda is een zeer belangrijke factor in de isolatie van je totale veranda. Een aanbouw veranda met plat dak verlengt je huis en door gebruik te maken van kwalitatief isolerend materiaal, beschik je continu over een aangename temperatuur. Ook in deze ‘extra’ ruimte valt de temperatuur gemakkelijk te regelen en zorgt de isolatie ervoor dat de warmte niet te snel vervliegt of blijft hangen. Zo geniet je vier seizoenen lang van je veranda.

Moderneveranda gentbrugge IMGP2355 1

De stijl- en afwerkingsmogelijkheden zijn enorm. Denk maar aan ingewerkte verlichting, zonwering, verwarming, airco en tal van mogelijkheden op het vlak van lichtstraten. Alles kan netjes aan jouw wensen aangepast en geplaatst worden.


Minder licht? We dachten het niet!

Een plat dak heeft uiteraard wat minder lichtinval dan een klassieke veranda, maar door een lichtstraat te voorzien in je veranda met plat dak, vang je dit perfect op. Nood aan nog wat bijkomende (sfeer)verlichting? We denken graag mee en beschikken over een ruim aanbod aan verlichtingsmogelijkheden. Niet alleen zorgen we zo voor meer licht en sfeer, we doen dit ook nog eens op een duurzame manier.

Jouw veranda met plat dak bespreken?

Meer weten over onze veranda’s, de mogelijkheden en of een aanbouw met plat dak wat voor jou is? Kom eens langs in onze showroom. Laat je inspireren, adviseren en informeren. Wij maken je graag een ontwerp en voorstel op maat.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus