Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Lentegevoel in je veranda: zo pak je het aan

Daar komt de lente, daar komt het voorjaarszonnetje! Binnenkort kan je vanuit je veranda weer heerlijk genieten van de ontluikende natuur in je tuin. Ben je wel fan van het lentegevoel? Ontdek hieronder onze tips om je veranda volledig klaar te maken voor de lente.

IMGP5797 1

Lenteschoonmaak

Nu je weer wat vaker in je veranda gaat vertoeven, kan het zeker geen kwaad om die eens grondig onder handen te nemen tijdens een lenteschoonmaak. Zo kunnen de ramen wellicht wel een poetsbeurt gebruiken na de lange winter. Eventueel kan je ook de bladeren, takken en het ander vuil dat zich op het dak verzamelde verwijderen. Neem ten slotte nog even de binnenkant mee en ziezo, je veranda is weer schoon en fris!

Lees onze tips en tips voor het onderhouden van je aluminium veranda

Decoratie en accessoires

Met de lente in aantocht kan je gerust ook alle winterse voorwerpen en accessoires terug opbergen. Die dikke plaids en schapenvelletjes heb je even niet meer nodig. Zo heb je meteen plaats voor wat nieuwe woonaccessoires. Denk aan kussens met een leuke print, een nieuw vloerkleedje, lampjes… Door te kiezen voor pasteltinten of lente-kleuren is het lentegevoel helemaal compleet. Mag zeker ook niet ontbreken: een fris lenteboeket.

IMGP5780 1

Denk ook al even aan de zomer

Ook al zal het in de lente nog niet te warm worden in je veranda, het is wel een goed moment om al even vooruit te denken aan de zomer. Is de ventilatie in orde, zit de zonwering goed of moet je eventueel nog investeren in airconditioning in je veranda?

Vergeet buiten niet

Aangezien je veranda als een verlengstuk van je tuin dient, is het natuurlijk net zo fijn dat je die laatste ook even onder handen neemt voor de lente. Kleine klusjes die je momenteel kunt uitvoeren in de tuin zijn onder andere:

  • Zomer- en herfstbloeiers snoeien
  • Je gazon herstellen
  • Je terras reinigen
  • Moestuin klaarmaken voor gebruik

Veel succes met de voorbereidingen! Contacteer ons gerust voor meer info of bij vragen over veranda’s (in de lente).

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus