Showroom GESLOTEN vanaf 20/7 t.e.m. 3/8
Ik heb dit bericht gelezen

7 grote voordelen van een veranda

Twijfel je nog of een veranda wel iets voor jou is? Zoek je goeie argumenten om je partner of huisgenoten te overtuigen om een veranda te laten plaatsen? In deze blogpost bespreken we 7 grote voordelen van een veranda.

VDB moderne aanbouw veranda namen met led lichtstrip

1. Verhoogde woningwaarde

Moderne zwarte veranda aanbouw afwerking hout

Een veranda kan de waarde van een huis aanzienlijk verhogen. Het voegt niet alleen extra leefruimte toe, maar geeft ook een esthetische uitstraling aan de buitenkant van het huis. Wanneer je jouw huis in de toekomst wilt verkopen, kan een veranda ervoor zorgen dat je huis sneller wordt verkocht en tegen een hogere prijs.

2. Extra leefruimte

Moderne veranda aanbouw keuken in Brugge 3

Een veranda biedt extra leefruimte die kan worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het ontvangen van gasten, als een plek om te ontspannen, TV te kijken, samen te eten of te koken.

Lees meer over een veranda keukens

Lees meer over een zwembad in veranda

3. Geniet van meer daglicht en zicht op de natuur

Moderne zwarte veranda aanbouw binnen keuken en eetkamer

De voordelen van natuurlijk daglicht en uitkijken op groen zijn eindeloos. Meer energie, minder stress, beter slapen, ... Dankzij een veranda laat je extra veel daglicht binnen en geniet je het hele jaar door van je tuin. Snuif de natuur op vanuit je ontspannende loungestoel en geniet zelfs in de winter van je tuin. Meer moet dat niet zijn, toch!

4. Een plaats om te ontspannen

Moderne veranda aanbouw met oerkapping in Oostakker veranda binnen

Een veranda kan een geweldige plek zijn om te ontspannen en te genieten van de natuur. U kunt comfortabele meubels plaatsen en genieten van een goed boek terwijl u de vogels hoort zingen. Het is ook een geweldige plek om te genieten van een kopje koffie in de ochtend of een glas wijn in de avond.

5. Verbeterende energie-efficiëntie

Moderne veranda in Torhout 11

Door het vele glas en de constructie van het dak geniet steeds van een optimaal binnenklimaat. Geen oververhitting tijdens de zomer, geen onderkoeling tijdens de winter.

6. Snel geplaatst

Moderne zwarte veranda maldegem binnen

Een (aanbouw) veranda wordt een stuk sneller gebouwd dan een klassieke woonuitbreiding van steen of hout. Alles is tot in de puntjes voorbereid en in enkele dagen staat jouw woonuitbreiding er.

7. Volledig op maat van jouw wensen

Moderne tuinkamer te Gent Brugge1 1

Een veranda kan op veel verschillende manieren worden aangepast aan uw individuele wensen en behoeften. Kies je voor een moderne veranda, een landelijke veranda of een veranda in de populaire steel look? Wij denken graag met je mee! Bij Van Der Bauwhede luisteren we naar jouw wensen en maken we net die gepersonaliseerde veranda of aanbouw veranda die bij je smaak, budget en woning past.

Lees meer over de personalisatie mogelijkheden

Ben je helemaal overtuigd van de vele veranda voordelen? Kom langs in onze showroom(elke zondag open!) voor meer info, persoonlijk advies en voorbeelden of contacteer ons!

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus