Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Een veranda of terrasoverkapping helemaal op maat als extra voor uw horecazaak!

Veranda voor uw zaak

Voor zowel ondernemingen als horecazaken kan een veranda of terrasoverkapping een interessante commerciële investering zijn. Het plaatsen van een (horeca) veranda biedt namelijk tal van voordelen.

Horeca veranda: Da's het hele jaar door genieten!

Buiten begint het koud te worden, maar daar hebben uw gasten of werknemers geen last van. Dankzij de horeca veranda zitten ze beschut voor regen en wind. Dankzij de grote raampartijen kan men ook volop genieten van het zicht naar buiten. En is de zon weer van de partij? Dan kan men opnieuw plaatsnemen onder de terrasoverkapping!

De plaatsing van een veranda of terrasoverkapping is natuurlijk niet enkel bestemd voor horecazaken. Ook andere bedrijven kunnen er baat bij hebben, zoals bijvoorbeeld garages, showrooms, bureaus, winkels, dokters- en tandartspraktijken, ontvangstruimtes... Kortom, er zijn eindeloos veel mogelijkheden en wij denken met u mee. Want we zijn ervan overtuigd dat elk project uniek is!

Meer ruimte én licht

Dankzij een veranda creëert u ook de mogelijkheid om een pak meer mensen te kunnen laten tafelen in uw zaak. Het geeft uw zaak dat extra duwtje in de rug, want het is een aanwinst om te kunnen dineren in elk seizoen. Het fleurt uw horecazaak onmiddellijk op, maar het is natuurlijk niet enkel bestemd voor horecazaken. Het is immers ook fijn werken in lichtrijke burelen.

Prijzen van horeca veranda’s

De prijs van een veranda varieert afhankelijk van uw wensen. Wilt u een kleine(re) of grote veranda of terrasoverkapping? Het hangt van verschillende factoren af.

Vraag uw persoonlijke én op maat gemaakte offerte hier aan. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!

Wil je meer info?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Bel of mail ons.

Ja, contacteer mij

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus