Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

7 redenen om te kiezen voor veranda rolluiken

Al eens gedacht aan rolluiken bij het samenstellen van je veranda op maat? Bij rolluiken denk je al snel aan ramen en deuren. Maar ook voor veranda’s zijn rolluiken een goede vorm van zonwering, verduistering, extra isolatie, inbraakwering, geluiddemping, en meer. Ontdek de vele voordelen van veranda rolluiken hier!

Van Der Bauwhede veranda rolluiken veranda Deerlijk

1. Efficiënte veranda zonwering

Een van de belangrijkste voordelen van veranda rolluiken is hun vermogen om efficiënte zonwering te bieden. Door de lamellen te sluiten, kan je het zonlicht blokkeren en het interieur van je veranda koeler houden. Dit kan vooral nuttig zijn tijdens de zomermaanden, wanneer de zon fel schijnt en de temperaturen hoog oplopen. Bovendien kan het verminderen van de hoeveelheid direct zonlicht op je veranda helpen om het meubilair te beschermen tegen verkleuring en vervaging.

Zonwering voor je veranda kiezen? Lees onze tips!

2. Verduistering

Veranda rolluiken zijn ook een geweldige oplossing voor mensen die op zoek zijn naar een manier om hun veranda volledig te verduisteren. Of je nu een dutje wilt doen of een film wilt kijken, het sluiten van de rolluiken zorgt voor een donkere omgeving.

3. Thermische isolatie

Lekker warm in de winter, lekker koel in de zomer. Onze veranda’s zijn sowieso al super geïsoleerd, maar rolluiken versterken dit effect nog eens.

4. Akoestiek

Woon je aan een drukke straat? Schrik je wel eens wakker van verkeerslawaai? Rolluiken helpen geluid van buitenaf te dempen.

5. Privacy

Met rolluiken weer je niet enkel zonlicht, je weert ook ongewenste inkijk van buitenaf. Privacy gegarandeerd!

6. Esthetisch

Veranda rolluiken zijn mooi geïntegreerd in de structuur van je veranda. Laat ze perfect passen bij de gekozen kleur van je verandaprofielen of kies binnen hetzelfde kleurenpalet.

7. Inbraakwerend

Rolluiken schrikken ongewenste bezoekers zoals inbrekers af. Een gesloten rolluik omhoog duwen vergt immers heel wat meer werk dan een raam inslaan. Ziet een dief rolluiken aan je veranda? Dan zakt de moed hem al in de schoenen.

Overtuigd van rolluiken voor je gloednieuwe veranda op maat? Benieuwd wat je nog allemaal kan kiezen bij het samenstellen van je veranda op maat? Kom langs in onze showroom (elke zondag open!) of vraag je brochure aan voor nog meer veranda inspiratie.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus