Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

5 mogelijke doeleinden voor jouw veranda

Je woning uitbreiden met een veranda? Een goed idee! Je krijgt er ineens heel wat ruimte bij, zonder dat daar zware verbouwingen voor nodig zijn. Die bijkomende ruimte kan je bovendien voor heel wat verschillende doeleinden gebruiken. Wij lijsten er alvast vijf op.

Izegem modern met keuken en eetplaats 11

Keuken

Veel mensen kiezen ervoor om hun keuken onder te brengen in de veranda. Het vele natuurlijk licht en zicht op de tuin maakt het koken meteen heel wat aangenamer. Bovendien wordt de verandakeuken zo een centrale ontmoetingsplek in huis, ideaal dus om samen qualitytime door te brengen!

Kantoor bureau veranda

Thuiskantoor

Naast keuken kan een veranda ook perfect dienen als home office. Je concentratie en inspiratie zullen ongetwijfeld wel varen bij de extra lichtinval en de ontspannende omgeving van je eigen tuin. Door van je veranda een thuiskantoor te maken, kan je werk en privé ook veel beter gescheiden houden. Iets wat veel moeilijker is als je werkt aan de keukentafel…

Woonuitbreidingleefruimte8

Televisieruimte

Ook je woonkamer kan je met behulp van een veranda wat uitbreiden. Zo kan je van je veranda bijvoorbeeld een gezellige televisieruimte maken waar je in alle rust je favoriete programma’s kan bekijken. Met een comfortabele zetel en lekker veel kussens en dekentjes, wordt je veranda zo een plek waar je heerlijk kan ontspannen.

Tijdloze veranda in Adegem

Hobbykamer

Nog op zoek naar een plekje waar je je hobby in alle rust kan uitoefenen en zeker ook al je hobbyspullen in kwijt kan? Ook op dat vlak kan een veranda een oplossing bieden. Of je nu graag schildert, naait of postzegels verzamelt: je veranda biedt je precies die inspirerende omgeving om ongestoord in aan de slag te gaan.

Slaapkamer

Ten slotte kan je je veranda zelfs inrichten als slaapkamer. Door voor aangepast glas en bijhorende verduistering te kiezen, is dit namelijk perfect mogelijk. En als je voor een lichtstraat kiest, kan je zelfs in slaap vallen met zicht op de sterren!

Elke mogelijke inrichting gaat natuurlijk gepaard met een aantal praktische overwegingen. Denk aan internet- of televisieaansluiting, maar ook verwarming, verlichting, glaskeuze of zonnewering… Daarmee, en met meer info over mogelijke indelingen van je veranda, helpen we natuurlijk graag. Contacteer ons gerust voor meer info.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus