Showroom GESLOTEN vanaf 20/7 t.e.m. 3/8
Ik heb dit bericht gelezen

Moderne veranda's in alle kleuren

moderneveranda

De moderne veranda is aan een stevige opmars bezig. Door het strakke uitzicht, zonder tierelantijntjes of overbodig versiersel vallen ze bij heel wat mensen in de smaak. Een moderne veranda is een aanwinst voor elke woning, of het nu een landelijke of moderne woning is. Elke woning is immers anders en net daarom biedt Van Der Bauwhede voor elke stijl én budget een perfecte veranda op maat! Van Der Bauwhede voorziet u het totaalproject, van vloerwerken tot verlichting of van A tot Z met andere woorden!

Wilt u ook graag een moderne veranda op maat? Lees hieronder dan zeker verder voor alle voordelen én mogelijkheden.

moderne veranda

Een veranda in aluminium

Aluminum is het meest gebruikte materiaal voor een strakke, moderne veranda. Dit omdat het naast zijn strakke en elegante uitstraling, een lange levensduur heeft. Bovendien is aluminium verkrijgbaar in verscheidene kleuren en isoleert het opmerkelijk goed, wat zeker geen overbodige luxe is in warme zomer- of kille wintermaanden. Doordat aluminium stevig is, zijn dunne profielen mogelijk en hierdoor krijgt u er in één klap meer licht en ruimte bij! Aluminium is bovendien heel onderhoudsvriendelijk en hoeft niet geschilderd te worden.

Moderne veranda als leefruimte

Een veranda kan functioneren als een verlengstuk van uw woning. Hierdoor verkrijgt u direct heel wat extra ruimte in uw woning én die ruimte kan u gebruiken als uitbreiding van uw keuken, een extra woonkamer om even tot rust te komen, een bureau, een extra speelkamer voor de kinderen en nog zoveel meer! Daarbovenop creëert u het gevoel dat u buiten zit in de natuur. Met een moderne veranda geniet u van alle seizoenen.

Energiezuinig én ecologisch

Dat moderne veranda’s energiezuinig zijn, spreekt voor zich. Dankzij de grote raampartijen en het isolerende materiaal, spaart u direct een pak energie uit. Daarbovenop is aluminium ook een groen materiaal dat tot wel 70% gerecycleerd kan worden.

Prijzen van moderne veranda’s

De prijs van een moderne veranda varieert afhankelijk van uw wensen. Wilt u een kleine(re) of grote veranda? Het hangt van verschillende factoren af. Vraag uw persoonlijke én op maat gemaakte offerte hier aan. Wij adviseren u graag bij het maken van de juiste keuze!

Wil je meer info?

Neem contact op met één van onze medewerkers.

Bel of mail ons.

Ja, contacteer mij

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus