Verandabouw? Van Der Bauwhede zet u vakkundig uit de wind

Een veranda aan uw keuken of leefruimte? Dé plek waar iedereen zich verzamelt. Waar het licht danst, de kat spint en u uitkijkt over de tuin. Van Der Bauwhede bouwt als expert het hart van uw huis. Laat ons uw veranda bouwen en geniet er een leven lang van.

Verandabouw: tot in de puntjes áf

Kiest u voor een veranda aan uw keuken of een veranda bij uw leefruimte? Met plat dak en lichtstraat? Modern of landelijk? Waarvan u ook droomt, Van Der Bauwhede levert u een veranda op maat die áf is. Onze installateurs zijn een voor een ervaren professionals. Vraag hen naar de mogelijkheden. Samen met u ontwerpen zij de veranda uit uw fantasie.

Verandabouw: veranda’s op maat

Bij Van Der Bauwhede krijgt u een unieke veranda. Helemaal naar uw smaak en aangepast aan uw woning. Onze medewerkers kennen dan ook de knepen van het vak. Ze werken snel, net en efficiënt. Zodat u zo vlug mogelijk profiteert van uw rustplek in de zon.

We installeren uw veranda bovendien met de recentste technieken en duurzame materialen. Zo bent u zeker dat uw veranda veilig, waterdicht en goed geïsoleerd is.

Veranda’s van Roeselare tot Oost-Vlaanderen

Veranda’s in West-Vlaanderen en Oost-Vlaanderen? Wij voorzien de hele regio van lichtrijke, goed geïsoleerde exemplaren. En bieden u zo een prachtig panorama op de streek.

Uw eigen oase (z)onder de zon? Contacteer snel Van Der Bauwhede.

Bezoek onze showroom te Waregem

showroom
  • Maandag - vrijdag 9:00 - 12:00 14:00 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten Gesloten
  • ZONDAG 10:00 - 12:00 14:00 - 17:00
Nu zondag open!

Zomerverlof vanaf 20/07 tot en met 06/08
* Gesloten op zaterdagen en feestdagen