Wij zijn GESLOTEN zondag 28 mei
Ik heb dit bericht gelezen

Verandaverlichting: voor elk wat wils!

Overdag is het al natuurlijk licht wat de klok slaat in een veranda. Heerlijk is dat. Maar… ook ’s avonds kan je je veranda omtoveren tot een sfeervolle plek. Je moet gewoon de juiste verlichting kiezen.

Wandverlichting, tafellampen en vloerlampen kunnen uiteraard voor fijne lichtaccenten zorgen. Toch breken wij graag een lans voor led-verlichting, omdat ze zoveel voordelen biedt.

Veelzijdig

Om te beginnen is led-verlichting veelzijdig. Je kan ze plaatsen in de vorm van inbouwspots, maar net zo goed als wandverlichting, al dan niet met een dimfunctie. Zeker voor wie graag in een handomdraai verschillende sferen wil creëren, zijn dimbare led-spots de gedroomde oplossing. Want zeg nu zelf: een romantisch etentje vraagt om een ander licht dan een familieavond die in het teken staat van gezelschapsspelletjes. Ook esthetisch valt er heel wat te zeggen voor led-verlichting. Ze oogt strak, modern en discreet. Bovendien kan ze aangesloten worden op een bestaand circuit.

Duurzaam en veilig

Een led-lamp heeft een veel hogere levensduur dan pakweg een gloeilamp: ze kan tot 15.000 uur langer branden. Dat is niet alleen fijn voor jou, maar ook goed voor het milieu. Dat is niet onbelangrijk in tijden van grote klimaatzorgen. Led-verlichting is trouwens ook erg veilig, omdat ze nauwelijks stralingswarmte afgeeft.

Energiezuinige veranda bouwen

De aankoopprijs van een led-lamp ligt wat hoger dan die van de klassieke gloeilamp of spaarlamp. Maar led-lampen zijn wel veel energiezuiniger. Op langere termijn maakt de combinatie van energiezuinigheid en duurzaamheid led-lampen een stuk voordeliger. Het is dus gewoon een goede investering.

Keuze te over

Er zijn heel wat interessante led-oplossingen op de markt. Aan keuze geen gebrek dus, wel integendeel. Bang om door het bos de bomen niet meer te zien? Geen nood, wij staan je graag bij met heel concreet advies. Samen met jou bekijken we de functie van je veranda om de verlichting daar vervolgens op af te stemmen. De ene gebruikt z’n veranda immers als leefruimte, terwijl een ander er de keuken of het bureau heeft ondergebracht. Al die bestemmingen vragen om een ander gebruik van licht. Uiteraard kun je ook bij ons terecht voor goede raad met betrekking tot de technische aspecten en het design van je verandaverlichting.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus