Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Uw veranda als kantoorruimte

Heeft uw partner het helemaal gehad met de paperassen, mappen en dossiers op de keukentafel? Zorgt dat heen en weer gesleur met die MacBook en papierwerk ervoor dat u af en toe eens iets kwijt bent? Van thuis uit werken wint de laatste jaren sterk aan populariteit. Alleen zijn onze woningen vaak nog niet afgestemd op deze switch! Vaak is er de ruimte niet voor met opstapelende ergernissen tot gevolg. Werk en privé gescheiden houden terwijl u van thuis uit werkt? Een droom voor velen, maar: waar een wil is, is een weg!

Kantoor bureau veranda

Extra kantoorruimte met een veranda? Zo gepiept!

Een extra bureau of kantoorruimte in uw woning? Dan kan een veranda of woonuitbreiding de oplossing bieden. Denk in ieder geval eerst na over de bestemming van uw veranda: gaat u voor een afgesloten ruimte waarin u uzelf volledig terug kan trekken en klanten kan ontvangen? Of gaat u voor extra ademruimte en leefbaarheid: een plekje voor uzelf dat naadloos overloopt in uw keuken, terras of leefruimte? Voor beide valt wat te zeggen natuurlijk. Welk type veranda u best kiest, is dan ook geheel afhankelijk van uw job en wat u wilt bereiken met de extra vierkante meters.

Een veranda als bureau: een voorbereid man is er twee waard!

Een kantoor met royale glaspartijen, tonnen lichtinval, zicht op uw eigen achtertuin… Wie wil dat nu niet! Veel glas kan dan wel heel mooi zijn: enige voorbereiding is hier wel op zijn plaats! Zeker wanneer u vaak met uw pc aan de slag bent, kan een ‘overload’ aan lichtinval weleens nefast zijn. Daarnaast houdt u voor een optimaal binnenklimaat best rekening met de onderstaande tips!

  • Investeer in een degelijk zonweringsysteem of screens
  • Isoleren, isoleren en nog eens isoleren!
  • Kies voor een type vloerverwarming met zowel een koelende als verwarmende functie
  • Afhankelijk van de oriëntatie kan ook airco de oplossing bieden

Werken vanuit uw veranda: iets voor jou?

Bent u wel te vinden voor zo’n veranda als extra bureauruimte? Dan hebben we nog één allerlaatste tip: laat u grondig informeren. Zit u nog steeds boordevol vragen? Contacteer onze vakspecialisten of kom langs in onze showroom (elke zondag open!).

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus