Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Een veranda voor je horeca zaak: 5 grote redenen waarom & inspiratie

Op zoek naar een elegante manier om meer zitplaatsen te bieden in je horecazaak? Dit met extra veel lichtinval en een open gevoel? Eventueel met de mogelijkheid om deze bij mooi weer gemakkelijk om te toveren tot overdekte terras? Dan is een horeca veranda op maat de oplossing voor jou!

VDB la maison du terroir moderne veranda

5 grote redenen om te kiezen voor een veranda voor je horecazaak

  1. Met een (aanbouw) veranda voorzie je op een moderne, elegante manier extra ruimte en extra zitplaatsen in je horecazaak.
  2. Dankzij een veranda (aanbouw) laat je extra veel natuurlijk licht binnen in je zaak.
  3. Je gasten genieten het hele jaar door van je mooie tuin of het leuke uitzicht.
  4. Bij mooi weer tover je je veranda in enkele tellen om tot een overdekt terras. Grote, dubbele schuifdeuren of een glazen vouwwand zijn steeds populairdere opties waarmee je van binnen en buiten in enkele tellen één geheel maakt.
  5. Een (aanbouw) veranda wordt een stuk sneller gebouwd dan een klassieke aanbouw.

Horeca veranda inspiratie

Met een horeca veranda kun je alle kanten uit. Kies je voor een moderne veranda, landelijke veranda, aanbouw veranda of steel look veranda? Wij denken graag met je mee!

Hieronder enkele van onze horeca veranda realisaties ter inspiratie:

Emjeez - Knokke

Miguel en Bo van Emjeez in Knokke kozen voor een grote, zwarte veranda aanbouw met horizontale lamellen als zonwering. Dankzij de grote schuifdeuren vormen binnen en buiten één geheel. Het koppel getuigt hoe zij hun samenwerking met Van Der Bauwhede ervaarden.

Evenementenlocatie Chateau Pironne - Sint-Niklaas

Het historische kasteel van evenementenlocatie Chateau Pironne werd al snel te klein voor grote events. Daarom koos zaakvoerder Michaël voor een grote orangerie met een glasdak van zonwerend glas, dubbel openslaande deuren en glazen terraswanden. De orangerie veranda sluit prachtig aan bij het idyllisch kasteel en biedt het hele jaar door uitzicht op de landschapstuin.

Hotel Pax - Diksmuide

Horeca veranda voor Hotel Pax Diksmuide 1

Het team van Hotel Pax in Diksmuide koos voor een moderne, zwarte aanbouw veranda met openslaande deur voor hun ontbijtzaal. Het hotel vormt de ideale uitvalsbasis voor het ontdekken van de Westhoek.

Ristorante Romagna - Sluis, Nederland

Italiaans restaurant Ristorante Romagna in het Nederlandse Sluis wilde hun gasten volop laten genieten van het mooie uitzicht. Dit zonder storende wind of bibberen tijdens de wintermaanden. Micha getuigt in bovenstaande video waarom zij Van Der Bauwhede zeker zou aanraden aan andere horeca-uitbaters.

Café De Paris - Knokke

Horeca veranda Café De Paris Knokke 3

De uitbaters van Café de Paris in Knokke gaan volop voor elegante, Parijse flair. De aanbouw veranda die we voor hen bouwden straalt dan ook in alles de verfijnde, Franse brasserie stijl uit.

Chateau de Wallerand - Vireux-Wallerand, Frankrijk

Het luxe hotel Chateau de Wallerand in het Franse Vireux-Wallerand koos voor een landelijke orangerie veranda van 200m2 met aluminium dak. Een prachtige aanvulling op het historische kasteel. De gasten genieten in de orangerie het hele jaar door van de natuur rondom.

Café Brasserie De Roos - Bonheiden

Horeca veranda De Roos Bonheiden 4

In Bonheiden, naast Mechelen, koos Café Brasserie De Roos voor een moderne aanbouw veranda met ingewerkte verlichting, een grote, dubbele schuifdeur en een gezellige gashaard. Geniet er van een huisgemaakte ijscrème in een ongedwongen sfeer.

Restaurant La Maison Du Terroir - Oudenburg

VDB la maison du terroir moderne veranda

Chef Frederiek van restaurant La Maison Du Terroir in Oudenburg (tussen Brugge en Oostende) was op zoek naar een lichtrijke, elegante manier om meer gasten te kunnen bedienen. Hij koos voor een antraciete veranda met grote, dubbele schuifdeur, ingewerkte verlichting, lichtstraat en zwarte zonnescreens.

Brasserie Goestink - Haaltert

Horeca Brasserie Goestink 1

Tussen Ninove en Aalst vinden we Haaltert, waar chef Bjorn zijn brasserie Goestink opende. De chef koos voor een ruime veranda eetzaal met een grote lichtstraat en schuifdeuren.

Restaurant en loungebar SKOV - Buggenhout

VDB brasserie en loungebar skov buggenhout moderne aanbouw veranda

In Buggenhout, naast Dendermonde, vinden we trendy restaurant en loungebar SKOV. Team SKOV wenste een open en lichtrijk, maar toch warm horeca-interieur. De keuze voor een moderne aanbouw veranda was snel gemaakt.

Winkel en horecazaak ‘T Potje Paté - Alveringem

't potje paté - Veurne

Chef-kok Joris van winkel en horecazaak ‘T Potje Paté in Alveringem, koos voor een veranda met grote schuiframen en een glazen dak. In enkele ogenblikken transformeert hij ‘s zomers de veranda tot overdekte terras.

Restaurant Au Sabot - Doornik

Horeca Au Sabot Kain 11

Landelijk en modern hoeven niet per se te clashen bewijst de veranda eetzaal bij restaurant Au Sabot in Kain, op vijf minuten van Doornik. Tijdens de verplichte corona sluiting breidden de eigenaars hun 19de eeuwse hoeve uit met een moderne veranda eetzaal met ingewerkte verlichting en omkeerbare airco-verwarmingsinstallaties.

Restaurant vakantiedomein Le Val de L’Ainse - Blier

VDB restaurant le val de lainse modern veranda

Familie en genieten van de natuur staan centraal bij vakantiedomein le Val De L’Ainse. Daarom koos eigenaar Kristof voor een grote veranda eetzaal met zicht op het speelplein en de omliggende natuur.

Veranda’s zijn natuurlijk niet alleen voorbestemd voor horecazaken. Ook voor showrooms, burelen, winkels, praktijkruimtes, … bouwden we al veranda’s.

Helemaal overtuigd van een Van Der Bauwhede veranda voor jouw horecazaak? Contacteer ons voor een persoonlijke, op maat gemaakte offerte. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes!

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus