Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Een veranda voor je horeca zaak: 5 grote redenen waarom & inspiratie

Op zoek naar een elegante manier om meer zitplaatsen te bieden in je horecazaak? Dit met extra veel lichtinval en een open gevoel? Eventueel met de mogelijkheid om deze bij mooi weer gemakkelijk om te toveren tot overdekte terras? Dan is een horeca veranda op maat de oplossing voor jou!

VDB la maison du terroir moderne veranda

5 grote redenen om te kiezen voor een veranda voor je horecazaak

  • Met een (aanbouw) veranda voorzie je op een moderne, elegante manier extra ruimte en extra zitplaatsen in je horecazaak.
  • Dankzij een veranda (aanbouw) laat je extra veel licht binnen in je zaak.
  • Je gasten genieten het hele jaar door van je mooie tuin of het leuke uitzicht.
  • Bij mooi weer tover je je veranda in enkele tellen om tot een overdekt terras. Grote, dubbele schuifdeuren of een glazen vouwwand zijn steeds populairdere opties waarmee je van binnen en buiten in enkele tellen één geheel maakt.
  • Een (aanbouw) veranda wordt een stuk sneller gebouwd dan een klassieke aanbouw.

Horeca veranda inspiratie

Met een horeca veranda kun je alle kanten uit. Kies je voor een moderne veranda, landelijke veranda, aanbouw veranda of steel look veranda? Wij denken graag met je mee!

Hieronder enkele van onze horeca veranda realisaties ter inspiratie:

Restaurant La Maison Du Terroir - Oudenburg

VDB la maison du terroir moderne veranda

Chef Frederiek van restaurant La Maison Du Terroir in Oudenburg (tussen Brugge en Oostende) was op zoek naar een lichtrijke, elegante manier om meer gasten te kunnen bedienen. Hij koos voor een antraciete veranda met grote, dubbele schuifdeur, ingewerkte verlichting, lichtstraat en zwarte zonnescreens.

Brasserie Goestink - Haaltert

Horeca Brasserie Goestink 1

Tussen Ninove en Aalst vinden we Haaltert, waar chef Bjorn zijn brasserie Goestink opende. De chef koos voor een ruime veranda eetzaal met een grote lichtstraat en schuifdeuren.

Restaurant en loungebar SKOV - Buggenhout

VDB brasserie en loungebar skov buggenhout moderne aanbouw veranda

In Buggenhout, naast Dendermonde, vinden we trendy restaurant en loungebar SKOV. Team SKOV wenste een open en lichtrijk, maar toch warm horeca-interieur. De keuze voor een moderne aanbouw veranda was snel gemaakt.

Emjeez - Knokke

Horeca Emjeez Knokke 1

Emjeez in Knokke koos voor een grote, zwarte veranda aanbouw met horizontale lamellen als zonwering. Dankzij de grote schuifdeuren worden binnen en buiten één geheel.

Winkel en horecazaak ‘T Potje Paté - Veurne

't potje paté - Veurne

We blijven in de Westhoek met winkel en horecazaak ‘T Potje Paté in Veurne. Chef-kok Joris koos voor een veranda met grote schuiframen en een glazen dak. In enkele ogenblikken transformeert hij ‘s zomers de veranda tot overdekte terras.

Restaurant en wellness Organic Vision - Oostende

VDB organic vision oostende witte aanbouw veranda

Op een boogscheut van het Oostendse strand geniet je van gezonde voeding, wellness en detox onder één dak. Organic Vision koos voor een lichtrijke, witte aanbouw veranda met glazen vouwwand en zonneluifels.

Restaurant Au Sabot - Doornik

Horeca Au Sabot Kain 11

Landelijk en modern hoeven niet per se te clashen bewijst de veranda eetzaal bij restaurant Au Sabot in Kain, op vijf minuten van Doornik. Tijdens de verplichte corona sluiting breidden de eigenaars hun 19de eeuwse hoeve uit met een moderne veranda eetzaal met ingewerkte verlichting en omkeerbare airco-verwarmingsinstallaties.

Restaurant vakantiedomein Le Val de L’Ainse - Blier

VDB restaurant le val de lainse modern veranda

Familie en genieten van de natuur staan centraal bij vakantiedomein le Val De L’Ainse. Daarom koos eigenaar Kristof voor een grote veranda eetzaal met zicht op het speelplein en de omliggende natuur.

Veranda’s zijn natuurlijk niet alleen voorbestemd voor horecazaken. Ook voor showrooms, burelen, winkels, praktijkruimtes, … bouwden we al veranda’s.

Helemaal overtuigd van een Van Der Bauwhede veranda voor jouw horecazaak? Contacteer ons voor een persoonlijke, op maat gemaakte offerte. Wij adviseren je graag bij het maken van de juiste keuzes!

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus