Wij zijn GESLOTEN zondag 28 mei
Ik heb dit bericht gelezen

Veranda's komen in alle kleuren

Er zijn veel manieren om van je huis een thuis te maken, maar als er één element is dat extra sfeer en cachet toevoegt, dan is het wel een veranda, wintertuin of oranjerie. Vooral omdat de mogelijkheden op vlak van design en kleur quasi onbeperkt zijn.

Een aanbouw tilt je woning naar een hoger niveau. Je creëert er niet alleen extra leefruimte mee, onderzoek leert dat een veranda ook een flinke meerwaarde oplevert wanneer je je huis verkoopt. Het mooiste is nog dat er oplossingen bestaan naar eenieders smaak en goesting, van landelijk over modern.

Zeg het met kleur

Vroeger zag je nog wel eens veranda’s in felle kleuren, met aluminiumprofielen in stoplichtrood of marineblauw. Vandaag duiken die tinten nog maar zelden op. Ze hebben plaatsgemaakt voor strakkere, subtielere kleuren zoals wit, (antraciet)grijs en zwart. Tegelijk is het kleurenpalet waaruit je kan kiezen groter dan ooit. Uiteraard zijn kleuren ook trendgevoelig.

Naast de bekende RAL-kleuren heb je ook keuze uit structuurlakken en geanodiseerde kleuren. Je kan de kleur van je verandaprofielen afstemmen op de kleuren van je gevel of net kiezen voor iets dat de overgang maakt met het groen van je tuin. De ervaren specialisten bij Van Der Bauwhede – dat al bijna een eeuw actief is als verandabouwer – geven je met plezier heel concreet stijl- en kleuradvies. Handig om weten, is dat de kleurkeuze alvast geen impact heeft op het prijskaartje van je veranda.

Licht en ruimte in een veranda

Naast de talrijke mogelijkheden qua stijl en kleur, zijn er nog andere belangrijke argumenten om voor een veranda te kiezen. Je trakteert jezelf niet alleen op meer daglicht en meer leefruimte, maar creëert ook een nauwere verbinding met je tuin. Binnen wordt een beetje buiten en buiten wordt een beetje binnen. Zonder dat je aan comfort hoeft in te boeten. Integendeel, want een veranda is thermisch optimaal geïsoleerd. Sterker nog: je kan er geld aan verdienen. Je zal namelijk minder moeten verwarmen en dat betekent dat de prijs van je energiefactuur straks dus naar beneden gaat. Wist je trouwens dat een veranda een relatief laag prijskaartje heeft per vierkante meter extra woonruimte? Bij deze.

Betrouwbare partner in verandabouw

Deel je verandadroom met onze vakmensen. Zij staan je graag bij met raad en daad en kunnen bogen op een traditie in de verandabouw. Als je kiest voor Van Der Bauwhede, dan weet je dat je met een betrouwbare partner in zee gaat. Een partner die bijna 100 jaar aan expertise én passie voor het vak kan voorleggen. Nieuwsgierig geworden? Kom gerust eens langs en dan doen we je bij een lekkere kop koffie uit de doeken hoe jouw huis straks nog meer een thuis kan worden.

Van Der Bauwhede kleurt je veranda (en zo ook je leven)
Bijna 100 jaar expertise en passie voor het vak

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus