Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Een open veranda vs. een gesloten veranda: wij helpen je kiezen!

Op zoek naar een nieuwe veranda? Dan is vaak de eerste keuze die je moet maken of je voor een open veranda of een gesloten veranda gaat. Een dilemma, maar wij geven je alvast de voordelen en verschilpunten mee van beide zodat je weloverwogen en goed geïnformeerd een keuze kunt maken.

De voordelen van een gesloten veranda

Veranda vanderbauwhede loppem 4

Kies je voor een gesloten veranda, dan creëer je volwaardige extra ruimte in je huis met alle comfort van een binnenruimte: verwarming, airco, gordijnen, .... Je kunt er dus heel wat kanten mee uit. Een gesloten veranda kan perfect dienen als thuiskantoor, speelkamer, hobbyruimte … Reken maar dat die extra kamer je woning verruimt en heel wat meerwaarde biedt.

Ook bij koud weer en in de winter is het heerlijk toeven in een gesloten veranda. Zeker wanneer je over een perfect geïsoleerde gesloten veranda beschikt.

De voordelen van een open veranda

Moderne veranda te Gent Brugge

Hou je van rechtstreeks contact met de natuur? Kies dan voor een open veranda. Een open veranda is de ideale oplossing voor het wisselvallige Belgische weer: als het regent of onweert zit je beschut en als het warm is krijg je wat verluchting.

Een open veranda kan aan je woning verbonden zijn, maar dat hoeft niet. Je kan bijvoorbeeld ook een open veranda of tuinkamer laten plaatsen op een zonnig plekje achteraan in je tuin.

Een bijkomend voordeel van een open veranda is dat deze net iets voordeliger is dan een gesloten veranda.

Het beste van beide werelden: een half open veranda

Moderne veranda te Assenede

Moeite om de knoop door te hakken? Ga voor een combinatie van een open en gesloten veranda. Denk maar aan een veranda met een aansluitende terrasoverkapping of pergola. Of waarom ga je niet voor een veranda met glazen schuiframen of een vouwwand? The sky is the limit en de mogelijkheden zijn immens. Ongetwijfeld is er ook een perfecte veranda die matcht met jouw wensen en woonst.

Wij denken graag met je mee!

Kun je nog wat extra advies gebruiken om de keuze te maken of ben je benieuwd wat er allemaal mogelijk is? Wij zijn al jaren thuis in veranda’s en kennen de mogelijkheden als onze broekzak. We denken dan ook graag met je mee en zorgen voor een open, half open of gesloten veranda op maat van jouw woning, smaak en wensen. Spring binnen in onze showroom en we vertellen je er graag alles over!

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus