Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Moderne veranda te Gent Brugge

Terug naar overzicht

Deze moderne veranda te Gent-Brugge sluit naadloos aan bij de bestaande woning. Voor het gezin te Gent-Brugge vormt deze moderne veranda een echte aanwinst voor hun woning. Of het nu een landelijke of een moderne woning is, elke woning is anders en net daarom biedt Van Der Bauwhede voor elke stijl én budget een perfecte veranda op maat! Van Der Bauwhede voorziet u het totaalproject, van vloerwerken tot verlichting of van A tot Z met andere woorden!

Wilt u ook een veranda of pergola laten bouwen? Of bent u net op zoek naar verduisterende screens voor uw aanbouw? Bij Van Der Bauwhede aan het goede adres want waar u ook van droomt, wij realiseren het voor u. Een gebouw met plat dak en lichtstraat, een verandalounge, verandaverwarming, … Moderne of landelijke stijl of op maat: alles kan! U kan bovendien rekenen op een snelle en efficiënte plaatsing. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw eigen lichtrijke paradijs. Dankzij onze jarenlange ervaring en getrainde medewerkers vertrouwt u telkens weer op de beste service op de knapste aanbouw, terrasoverkapping, aanbouw of glazen deuren.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Breng een bezoekje aan onze showroom

Een veranda wordt door Van Der Bauwhede zelf gebouwd en geplaatst. Hierdoor zijn veranda’s op maat, in alle stijlen en tal van opties zoals, screens, verlichting, verwarming, lichtstraten, … mogelijk.
Heeft u een specifieke vraag? Laat één van onze adviseurs u helpen of kom eens langs in onze showroom!

Zondag 10:00–12:00, 14:00–17:00
Ma, di, woe, do, vr 08:00–12:00, 14:00–18:00
Zaterdag Gesloten

* gesloten op zaterdagen & feestdagen

Bezoek onze showroom

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus