Uw pergola bouwen: fluitje van een cent voor Van Der Bauwhede

Een pergola of terrasoverkapping? Dat is zalig genieten van de natuur in uw eigen tuin. Beschut tegen regen en felle zon, maar steeds met het heerlijke gevoel in open lucht te zitten. Van Der Bauwhede installeert uw terrasoverkapping met de nodige zorg en expertise. Uw enige taak? De tuinstoelen klaarzetten en uw voeten omhoog leggen.

Pergola bouwen: diverse uitvoeringen mogelijk

Bij Van Der Bauwhede hebt u de keuze uit een waaier aan opties. Een pergola met schuifdak, een simpele terrasoverkapping of luxueuze pergola’s? U hebt het voor het zeggen. Wij stemmen uw pergola bovendien naadloos af op uw woonst en zorgen voor een snelle, nette en efficiënte installatie. Zo geniet u des te vlugger van de pracht van uw eigen tuin.

Pergola bouwen: veilige en handige bergruimte

Gun niet alleen uzelf een fijne plek om te zitten, ook uw wagen heeft baat bij een pergola. U parkeert hem er vlot onder en rijdt er even gezwind weer vandoor. Ondertussen is uw auto beschermd tegen regen, hagel, dwarrelend vuil en bladeren, … Bovendien ‘parkeert’ u er ook ander waardevol materiaal als het kouder wordt: bloempotten, fietsen, tuinmateriaal, …

Pergola bouwen met aluminium: onderhoudsvriendelijk

Van Der Bauwhede is dé expert wanneer het op aluminium aankomt. Als een van de pioniers in België weten wij als geen ander hoe we ermee moeten omspringen. Bovendien hebt u naar een pergola uit aluminium haast geen omkijken. Het materiaal is bijzonder onderhoudsvriendelijk: vlot afwasbaar, roestvrij én … knap.

Een prachtige pergola in uw tuin? Contacteer nu Van Der Bauwhede.

Bezoek onze showroom te Waregem

showroom
  • Maandag - vrijdag 9:00 - 12:00 14:00 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten Gesloten
  • ZONDAG 10:00 - 12:00 14:00 - 17:00
Nu zondag open!
* Gesloten op zaterdagen en feestdagen