Glazen deuren in West-Vlaanderen: Van Der Bauwhede is uw specialist

Droomt u van een plekje onder de zon in … uw eigen huis? Van Der Bauwhede maakt uw fantasie waar en vervaardigt kwalitatieve glazen deuren op maat voor uw veranda. Gezandstraalde glazen deuren of een glazen deur in landelijke stijl? U hebt het voor het zeggen!

Glazen deuren in West-Vlaanderen: enkel versus dubbel

Glas geleidt warmte heel vlot. Denk maar aan de kilte die u voelt wanneer u tijdens de winter voor een raam met enkel glas staat. De warmte in het huis stroomt heel snel naar buiten, terwijl de koude buitenlucht stiekem binnenglipt.

Met dubbel glas vermijdt u dat. Het bestaat uit twee lagen enkel glas, van elkaar gescheiden door een metalen kader. Tussen de bladen zit een droog, thermisch isolerend gasmengsel dat hermetisch is afgesloten met een dubbele elastische kitvoeg.

Glazen deuren in West-Vlaanderen: met zorg geplaatst

Laat u uw glazen deuren op maat maken door Van Der Bauwhede? Dan rekent u op onze verzorgde, veilige en kwalitatieve plaatsing. En op dubbele beglazing waar geen stofje of druppel aan komt.

Vraag ons naar de K-waarde van uw dubbel glas. Hoe kleiner die is, hoe beter uw glas isoleert. Zo isoleert glas met een K-waarde van 1,0 beter dan glas met een K-waarde van 1,3. Wij helpen u graag met uw keuze.

Glazen deuren in West-Vlaanderen: voor uw veranda

Een veranda die in de zomer een sauna lijkt en ’s winters transformeert tot een iglo? Daaraan doet Van Der Bauwhede niet mee. Daarom raden wij u aan om voor zonnewerend glas zoals Stopray te kiezen. Zo bekomt u de ideale temperatuur in uw veranda. En dankzij de gelaagde uitvoering is uw glazen dak meer dan veilig.

Wilt u vooral de warmte niet laten ontsnappen tijdens koude winterdagen? Dan is hoogrendementsglas de beste keuze. Binnen het hoogrendementssegment combineert u naar hartenlust verschillende coatings, tot het glas voldoet aan uw eisen.

Meer info over uw glazen deuren op maat? Contacteer nu Van Der Bauwhede.

Bezoek onze showroom te Waregem

showroom
  • Maandag - vrijdag 9:00 - 12:00 14:00 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten Gesloten
  • ZONDAG 10:00 - 12:00 14:00 - 17:00
Nu zondag open!
* Gesloten op zaterdagen en feestdagen