Screens voor uw ramen buiten of binnen

Schermt u uw privéleven liefst af voor al té nieuwsgierige buren? Of maakt u het graag extra gezellig ’s avonds door het iets donkerder te maken? Dan zijn screens – binnen of buiten uw raam – de perfecte oplossing. Van Der Bauwhede helpt u bij uw keuze en zorgt voor een vlotte installatie.

Screens: verduisterend voor sfeer

Weerkaatst de zon of een andere lichtbron soms vervelend op uw televisie- of tabletscherm? Of laat u graag kaarslicht dansen in uw woonkamer? Screens verduisteren gemakkelijk het licht in uw leefruimtes. Pikdonker of met een streepje zacht licht. Volautomatisch of manueel te bedienen. De opties zijn eindeloos.

Zonwering voor uw veranda

Screens bieden niet alleen gezelligheid en privacy. Ze houden ook de zon buiten. Braadt u als een ei in de pan wanneer u in uw veranda zit? Dat verhelpt u gemakkelijk met screens aan de binnen- of buitenkant van uw raam. Zo is het in uw veranda zalig vertoeven – met de perfecte temperatuur en zonder de nieuwsgierige ogen van de buren.

Zonwering aan de buiten- of binnenkant van uw raam

Zonwering aan de buitenkant of binnenkant van uw veranda? Dat hangt af van verschillende factoren. En van uw eigen voorkeuren. Vraag onze medewerkers gerust om raad. Zij helpen u vakkundig verder.

Zon en licht op de gepaste momenten weren? Contacteer snel Van Der Bauwhede.

Bezoek onze showroom te Waregem

showroom
  • Maandag - vrijdag 9:00 - 12:00 14:00 - 18:00
  • Zaterdag Gesloten Gesloten
  • ZONDAG 10:00 - 12:00 14:00 - 17:00
Nu zondag open!
* Gesloten op zaterdagen en feestdagen