Recevez notre brochure chez vous! Demande de dépliant

Véranda moderne avec cuisine à Zedelgem

Retour vers aperçu

Deze moderne veranda te Zedelgem sluit naadloos aan bij de bestaande woning. Voor het gezin te Zedelgem vormt deze moderne veranda een echte aanwinst voor hun woning. Of het nu een landelijke of een moderne woning is, elke woning is anders en net daarom biedt Van Der Bauwhede voor elke stijl én budget een perfecte veranda op maat! Van Der Bauwhede voorziet u het totaalproject, van vloerwerken tot verlichting of van A tot Z met andere woorden!

Wilt u ook een veranda of pergola laten bouwen? Of bent u net op zoek naar verduisterende screens voor uw aanbouw? Bij Van Der Bauwhede aan het goede adres want waar u ook van droomt, wij realiseren het voor u. Een gebouw met plat dak en lichtstraat, een verandalounge, verandaverwarming, … Moderne of landelijke stijl of op maat: alles kan! U kan bovendien rekenen op een snelle en efficiënte plaatsing. Zo geniet u binnen de kortste keren van uw eigen lichtrijke paradijs. Dankzij onze jarenlange ervaring en getrainde medewerkers vertrouwt u telkens weer op de beste service op de knapste aanbouw, terrasoverkapping, aanbouw of glazen deuren.

Réalisations associées

Visitez nos salles d'exposition à Waregem

L'entreprise Van Der Bauwhede construit et installe des vérandas de tous styles, avec de nombreuses options telles que l'éclairage, le chauffage, des puits de lumière,...
N'hesitez pas à contacter l'un de nos conseiller pour toute question particulière.


Lundi - vendredi 09:00 - 12:00 / 14:00 - 18:00
Samedi Fermé
Dimanche 10:00 - 12:00 / 14:00 - 17:00

* Fermeture le samedi et jours fériés

Visiter notre showroom

Recevez notre brochure chez vous!

Demande de dépliant
Brochure