Salle d'exposition fermée du 17/07/2021 au 3/08/2021
J’ai lu ce message

Waarom kiezen voor een veranda met een plat dak?

Overtuigd van de aankoop van een veranda, maar sta je voor een dilemma? Kiezen voor een ‘klassiek’ veranda dak of toch maar voor een aanbouw veranda met een plat dak? Wel, wij helpen je met plezier de keuze wat makkelijker maken.

Wat is het verschil tussen een veranda met een plat dak en een klassieke veranda?

Opteer je voor een klassieke veranda, dan kies je voor een aparte ruimte, aangebouwd aan je huis en helemaal opgetrokken uit glas. Beslis je een aanbouw veranda te nemen, dan is dit geen aparte ruimte, maar een verlenging van je huis. Het spreekt voor zich dat deze aanbouw naadloos en esthetisch aansluit aan je woning. Een aanbouw veranda is voorzien van een plat dak. Dit dak mag dan niet uit glas bestaan, het is wel mogelijk om een lichtstraat te voorzien, zodat je optimaal van de natuurlijke lichtinval kunt genieten. Het verschil is soms voor heel wat mensen niet helemaal helder, het is er wel degelijk. Bewust kiezen staat garant voor het perfecte resultaat.

Waarom jij bewust kiest voor een aanbouw veranda met plat dak?

Moderne aanbouw veranda met plat dak in Assenede

Ben je op zoek naar een oplossing om op een elegante en sfeervolle manier wat extra woonruimte te creëren, dan is een aanbouw veranda met lichtstraat en met een plat dak helemaal je ding. Beschouw het gerust als een volwaardige woonuitbreiding, waarbij design en openheid voorop staan. Kies je voor een een aanbouw veranda, dan kies je voor een ruimer gevoel. Een veranda met plat dak is het ideale verlengstuk van je woning.

Moderne aanbouw veranda in assenede met grote lichtstraat

Bovendien beschik je over heel wat licht in deze ruimte, wat het - zeker in de lente en zomer - aangenaam zitten maakt. Een lichtstraat staat hiervoor garant.

Réalisations associées

Recevez notre brochure chez vous!

Demande de dépliant
Brochure