Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis! Catalogus aanvragen

Een veranda plaatsen? 6 redenen waarom

Een veranda plaatsen doe je niet zomaar. Je denkt er even over na en neemt geen impulsieve beslissingen. Maar na het ontdekken waarom je het net wel moet doen, ga je het toch overwegen. Geloof me maar.

IMGP2774

Je creëert een buiten gevoel

Je huis is omringd met veel groen. Je hebt een mooie tuin waar je het liefst elk moment van het jaar wilt van genieten. Maar ja, je woont in een land waar dat niet altijd mogelijk is. Gelukkig bestaan er veranda’s.

Je hebt het koud buiten, maar wilt toch graag van de natuur genieten? Dan haal je de natuur naar binnen, door het plaatsen van een veranda. Snuif de natuur op vanuit je ontspannende loungestoel en geniet zelfs in de winter waar je van houdt. Meer moet dat niet zijn, toch!

Een veranda plaatsen doe je voor extra leefruimte

Kriebelt het om uit te breiden? Maar houd een grote investering je tegen? Je hoeft geen grote investering te doen om uit te breiden. Wat wil je? Een extra leefruimte voor je kinderen? Die droom kan je waarmaken door een veranda te plaatsen. Ook zij verdienen hun eigen plekje waar ze hun ding kunnen doen, toch?

Eindelijk meer licht in huis!

Is je huis donker en kil? Kijk je meer uit naar de zomer dan naar de winter? Breng dan de zomer in je huis!

Schijnt de zon? Dan kan je genieten van warme zonnestralen op je gezicht. Ook krijgen ruimtes extra veel licht en kan je zelfs tijdens de koude winterdagen, lekker warm genieten van de natuur.

Oh, dan is het ook nog eens energiebesparend? Goed gezien. Je hoeft overdag geen lampen aan te doen om je huis te verlichten. Als je nu nog niet overtuigd bent?

Houd je van speciale dingen binnen je huis?

Creëer een special effect en wees anders dan alle anderen. Het hoeft toch niet altijd zwart wit te zijn? Je kan perfect out of the box denken. Maar hoe doe je dat?

Een veranda plaatsen kan door je keuken uit te breiden of je eetkamer erin te plaatsen. Je keuken bevindt zich binnen maar de plek waar je lekker smult met je gezin, die bevindt zich in een mooie open ruimte waar ieder van jullie kan genieten.

Lees je graag een boek? Of houd je van ontspanning?

Je leest hier en daar weleens een boek. Alleen is het soms lastig gezien je omgeving. Je wilt je het liefst even afzonderen van de buitenwereld bij het lezen van je boek.

Dan kan je een veranda plaatsen als leeshoek. Richt hem in zoals je zelf wilt en ontspan je na een lange werkdag in een comfortabele stoel. Duik zo snel mogelijk in het spannendste boek dat je hebt liggen!

Zonder je maar even af!

Zonder je even af met een open haard en een glaasje wijn. Ga een goed gesprek aan met je partner en vergeet dat je beide thuis bent. Plaats een veranda waar jullie steeds kunnen afzonderen om te genieten van elkaar.

Weg van de televisie, weg van je smartphone. Je partner, jij en een mooie natuurlijke omgeving. Een omgeving die helemaal naar je zin is. Een omgeving ingericht naar jouw smaak!

Ben je overtuigd dat een veranda je leven gaat veranderen in een positieve zin? Ontvang je nodige informatie zodat het genieten snel kan beginnen.

Gerelateerde verandabouw realisaties

Ontvang onze veranda catalogus bij jou thuis!

Catalogus aanvragen
Catalogus